Waar voel jij je fijn?

Je omgeving bepaalt voor een groot deel hoe jij je voelt. Of dat nu thuis is, op je werk of in een restaurant. Hoe ervaar je de ruimte? Is er veel licht? Voldoende groen? Ik help jou graag om hier bewuster naar te kijken en een sfeer te creëren die past bij wie je bent en wat je wilt.

Dit bereik je met mooie, pure materialen, uitgebalanceerde kleuren, aandacht voor planten en door voort te borduren op wat er al is.

Wat zijn de sterke punten van een ruimte en wat is er al aanwezig? Een doorleefde tafel of een oude vloer geven bijvoorbeeld direct een lekker sfeertje.

Voor grotere en/of complexe projecten werk ik samen met een Interieurarchitect.

Hoe kan ik jou helpen?

Overweeg je om je interieur een boost te geven? Of ben je al lekker bezig met je inrichting maar lukt het je niet om eenheid of de juiste sfeer te krijgen? Ik help je graag. Ik kom bij je kijken en we nemen samen jouw vragen en wensen door. Daarna krijg je een prijsopgave en bij akkoord ga ik voor je aan de slag. 

Jij bepaalt wat ik voor je doe. Alleen een plattegrond met een voorstel voor de indeling of liever ook advies voor de kleuren, meubels en verlichting? Het kan allemaal.

Bel of mail me voor een afspraak.

Referenties

Ik heb als oprichter en eigenaar van sociale onderneming Dukskoen intensief samengewerkt met Monique. Vanaf het prille begin heeft Monique mee ‘gepionierd’. Ze is zeer gestructureerd, betrouwbaar, resultaatgericht en communicatief zeer vaardig. Maar bovenal een fijn mens om mee samen te werken. Zij weet snel en onder soms lastige omstandigheden altijd het vizier scherp te houden om doelstellingen te realiseren.

Martijn Duk

Marketeer bij CPS

Ik heb op verschillende manieren met Monique gewerkt. Ze is een harde werker en heel serieus en fanatiek. Door die mentaliteit staat ze bijna altijd al met 1-0 voor. Monique is intelligent en een zeer goede netwerker. Een netwerker die haalt, maar ook veel brengt. Ze heeft daarbij echt oog voor de belangen van anderen. En dat is bijzonder. Als rasoptimist ziet ze overal kansen en neemt ze volop initiatieven. Dat is prettig en inspirerend. Last but not least is Monique een heel fijn mens. Recht door zee, sociaal en met humor en zelfreflectie.

Mark Ankersmid

Owner/strateeg Emotion Communicatiebureau

Monique Paes kan ik van harte aanbevelen. Prettig in de omgang. Flexibel. Komt altijd haar afspraken na. Een marketing & communicatieprofessional die het vak verstaat en op wie je kunt bouwen.

Alex Dorgelo

Programmamanager Techniekpact Smart & Sustainable

Papendal heeft Monique gevraagd om hulp inzake het opstarten van een vernieuwde Marketing-aanpak. Als marketing expert heeft zij bewezen zowel de strategische kant als de praktische kant een zeer goede bijdrage te kunnen leveren. Ik kijk terug op een plezierige samenwerking waarbij de kreet ”voel de energie” veelzeggend is voor de manier waarop.

Sjaak ten Bras

Sales Manager Papendal

Monique is een fijne, ervaren marketing- en communicatieprofessional. Betrokken, helder en een echte aanpakker. Ze bijt zich meteen vast in de materie. Monique kent het communicatievak van zowel bureau- als kantzijde. Bovendien heeft ze ervaring in verschillende branches. Ze praat net zo makkelijk met leerlingen over hun studiekeuze als met de projectdirecteur over strategisch advies. Voor mij is Monique een topper als mens en als vakvrouw.

Caroline van Dockum

Ex HAN, nu zelfstandig communicatieadviseur

Monique Paes Prümelaan 12
6824 HS Arnhem

+31618466436

Hier kun je mij ook vinden!