Waar voel jij je fijn?

Je omgeving bepaalt voor een groot deel hoe jij je voelt. Of dat nu thuis is, op je werk of in een restaurant. Hoe ervaar je de ruimte? Is er veel licht? Voldoende groen? Ik help jou graag om hier bewuster naar te kijken en een sfeer te creëren die past bij wie je bent en wat je wilt.

Dit bereik je met mooie, pure materialen, uitgebalanceerde kleuren, aandacht voor planten en door voort te borduren op wat er al is.

Wat zijn de sterke punten van een ruimte en wat is er al aanwezig? Een doorleefde tafel of een oude vloer geven bijvoorbeeld direct een lekker sfeertje.

Voor grotere en/of complexe projecten werk ik samen met een Interieurarchitect.

Hoe kan ik jou helpen?

Overweeg je om je interieur een boost te geven? Of ben je al lekker bezig met je inrichting maar lukt het je niet om eenheid of de juiste sfeer te krijgen? Ik help je graag. Ik kom bij je kijken en we nemen samen jouw vragen en wensen door. Daarna krijg je een prijsopgave en bij akkoord ga ik voor je aan de slag. 

Jij bepaalt wat ik voor je doe. Alleen een plattegrond met een voorstel voor de indeling of liever ook advies voor de kleuren, meubels en verlichting? Het kan allemaal.

Bel of mail me voor een afspraak.

Referenties

“Via via kreeg ik de naam van Monique door. En daar ben ik achteraf erg blij mee. Monique heeft ons soepel begeleid door het gehele proces. Van de presentatie van de eerste ideeën naar alle medewerkers tot het begeleiden van schilders, timmermannen etc. Het eindresultaat is iets om trots op te zijn. De VillaVibes medewerkers voelden zich direct thuis. En vooral onze ‘huiskamer’ is prachtig geworden. Met onder andere een warme PVC vloer, een mooie bar en plantjes aan het plafond. Maar wat onze huiskamer helemaal bijzonder maakt is de kleur groen. Zelfs het plafond heeft Monique groen laten schilderen. Vanaf het plaatje vond ik dit persoonlijk een spannende keuze, maar het eindresultaat is prachtig. Op zo’n moment realiseer wat het verschil is tussen een leek en een goede designer.”

Roy van Ammers

VillaVibes

“Wij hebben er een goed gevoel over, ook omdat we echt veel opties hebben verkend en nu een weloverwogen keuze hebben gemaakt. Jouw input was daarvoor heel waardevol, ik ben blij dat ik je gevraagd heb om mee te denken. Bedankt voor je hulp en enthousiaste betrokkenheid!”

Nicole Zeilmaker

Monique Paes kan ik van harte aanbevelen. Prettig in de omgang. Flexibel. Komt altijd haar afspraken na. Een marketing & communicatieprofessional die het vak verstaat en op wie je kunt bouwen.

Alex Dorgelo

Programmamanager Techniekpact Smart & Sustainable

Papendal heeft Monique gevraagd om hulp inzake het opstarten van een vernieuwde Marketing-aanpak. Als marketing expert heeft zij bewezen zowel de strategische kant als de praktische kant een zeer goede bijdrage te kunnen leveren. Ik kijk terug op een plezierige samenwerking waarbij de kreet ”voel de energie” veelzeggend is voor de manier waarop.

Sjaak ten Bras

Sales Manager Papendal

Monique is een fijne, ervaren marketing- en communicatieprofessional. Betrokken, helder en een echte aanpakker. Ze bijt zich meteen vast in de materie. Monique kent het communicatievak van zowel bureau- als kantzijde. Bovendien heeft ze ervaring in verschillende branches. Ze praat net zo makkelijk met leerlingen over hun studiekeuze als met de projectdirecteur over strategisch advies. Voor mij is Monique een topper als mens en als vakvrouw.

Caroline van Dockum

Ex HAN, nu zelfstandig communicatieadviseur

Frederik van Eedenstraat 11
6824 PK Arnhem

+31618466436

Hier kun je mij ook vinden!