Meer of blijere klanten

De term marketing komt van ‘market getting’: het verkrijgen van klanten; het veroveren van de markt. Die klanten, die krijg je natuurlijk niet zomaar. Dat is hard werken. Allereerst aan een ijzersterk aanbod. Maar ook aan bekendheid, beleving en bevestiging.

Ik denk graag samen met jou na over jouw toegevoegde waarde en onderscheidend vermogen. Waarom zou iemand voor jouw aanbod kiezen en hoe zorg je dat hij of zij steeds terugkomt?

Met mijn ruime ervaring kan ik je zowel helpen met strategische als meer uitvoerende vraagstukken.

Referenties

Ik heb als oprichter en eigenaar van sociale onderneming Dukskoen intensief samengewerkt met Monique. Vanaf het prille begin heeft Monique mee ‘gepionierd’. Ze is zeer gestructureerd, betrouwbaar, resultaatgericht en communicatief zeer vaardig. Maar bovenal een fijn mens om mee samen te werken. Zij weet snel en onder soms lastige omstandigheden altijd het vizier scherp te houden om doelstellingen te realiseren.

Martijn Duk

Marketeer bij CPS

Ik heb op verschillende manieren met Monique gewerkt. Ze is een harde werker en heel serieus en fanatiek. Door die mentaliteit staat ze bijna altijd al met 1-0 voor. Monique is intelligent en een zeer goede netwerker. Een netwerker die haalt, maar ook veel brengt. Ze heeft daarbij echt oog voor de belangen van anderen. En dat is bijzonder. Als rasoptimist ziet ze overal kansen en neemt ze volop initiatieven. Dat is prettig en inspirerend. Last but not least is Monique een heel fijn mens. Recht door zee, sociaal en met humor en zelfreflectie.

Mark Ankersmid

Owner/strateeg Emotion Communicatiebureau

Monique Paes kan ik van harte aanbevelen. Prettig in de omgang. Flexibel. Komt altijd haar afspraken na. Een marketing & communicatieprofessional die het vak verstaat en op wie je kunt bouwen.

Alex Dorgelo

Programmamanager Techniekpact Smart & Sustainable

Papendal heeft Monique gevraagd om hulp inzake het opstarten van een vernieuwde Marketing-aanpak. Als marketing expert heeft zij bewezen zowel de strategische kant als de praktische kant een zeer goede bijdrage te kunnen leveren. Ik kijk terug op een plezierige samenwerking waarbij de kreet ”voel de energie” veelzeggend is voor de manier waarop.

Sjaak ten Bras

Sales Manager Papendal

Monique is een fijne, ervaren marketing- en communicatieprofessional. Betrokken, helder en een echte aanpakker. Ze bijt zich meteen vast in de materie. Monique kent het communicatievak van zowel bureau- als kantzijde. Bovendien heeft ze ervaring in verschillende branches. Ze praat net zo makkelijk met leerlingen over hun studiekeuze als met de projectdirecteur over strategisch advies. Voor mij is Monique een topper als mens en als vakvrouw.

Caroline van Dockum

Ex HAN, nu zelfstandig communicatieadviseur

Frederik van Eedenstraat 11
6824 PK Arnhem

+31618466436

Hier kun je mij ook vinden!